Αρχική Σελίδα

Shenzhen C. T. S Electronic Co., Limited Ποιοτικός έλεγχος

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ
Shenzhen Γ. Τ. S η ηλεκτρονική Co., που περιορίζεται παρέχει την κορυφή της υπηρεσίας και υποστήριξης γραμμών για όλα τα προϊόντα και τα συστήματα που κατασκευάζει. Συνοδεύουμε τους πελάτες μας από την πρώτη μέρα με όλες τις ανάγκες τους, συμπεριλαμβανομένης της αφομοίωσης του νέου συστήματος.
 
Ο αρχικός στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε και, εάν είναι δυνατόν, να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών υπηρεσίας μας μας.
 
 
1. Στάδιο προμήθειας πρώτης ύλης: Η αγορά είναι πλήρης των καλών και κακών πρώτων υλών. Πολλές επιχειρήσεις μπορούν μόνο να κρίνουν από την τιμή, αλλά ποιος μπορεί να εγγυηθεί, τα ακριβά προϊόντα, καλά προϊόντα εμπορικών σημάτων πρέπει να είναι καλά προϊόντα. Η επιχείρησή μας εξετάζει μόνο από το πείραμα στο στάδιο της προμήθειας πρώτης ύλης. Αφότου ολοκληρώνονται η διαδικασία συνελεύσεων και η διαδικασία γήρανσης του προϊόντος, η επίδραση προστατευτικών καλυμμάτων και η επίδραση χρήσης εξετάζονται. Εάν όχι, η διαδρομή προμήθειας των τεμνουσών πρώτων υλών απορρίπτεται αποφασιστικά, έτσι μια άλλη μια αλλάζουν. Μετά από περισσότερο από δέκα έτη συσσώρευσης, η επιχείρησή μας έχει συσσωρεύσει τους σταθερούς πόρους στο κανάλι προμήθειας πρώτης ύλης.
2. Αυστηρά ελέγξτε τη διαδικασία παραγωγής της γραμμής παραγωγής, ενσωματώστε τις διαδικασίες ποιοτικής επιθεώρησης και παραγωγής, και επιτύχετε τον αυστηρό έλεγχο.
3. Αφότου τελειώνουν το προϊόν, τα προϊόντα μας πρέπει να υποβληθούν σε 48 ώρες της γήρανσης
4. Είστε ευπρόσδεκτοι να αγοράσετε τα δείγματα για την προσωπική επιθεώρηση.
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen C. T. S Electronic Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jeff

Τηλ.:: +8615625898365

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)