Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Singapore DIGITAL META PTE. LTD

Η Digital Meta ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την παραγωγή προηγμένου εξοπλισμού ηλεκτρονικής ασφάλειας και προϊόντων τηλεπικοινωνιών.Συσκευές παρεμβολής βομβών, Drone jammers, αντι-drone συστήματα, και φυλακιστική σύστημα παρεμβολής.

Οι αποσυντονιστές προστασίας διασφαλίζουν την ασφάλεια των ζωτικής σημασίας επιχειρήσεων, ενώ οι εφαρμογές RF αποσυντονιστές εμποδίζουν αποτελεσματικά την επικοινωνία και αντιμετωπίζουν τις απειλές RCIED.Οι λύσεις μας στις φυλακές προσφέρουν ολοκληρωμένο έλεγχο επικοινωνίας μέσα στις σωφρονιστικές εγκαταστάσεις..

Από μια εμβέλεια 500 μέτρων έως 5 χιλιομέτρων, οι μακροπρόθεσμοι Drone Jammers δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να αναλάβουν τον έλεγχο και να εξουδετερώσουν μη εξουσιοδοτημένα drones.

 

Στα κέντρα επίδειξης, το προσωπικό μας παρουσιάζει τεχνολογίες αιχμής σε κυβερνητικούς πελάτες.παρέχουν επαγγελματικές παρουσιάσεις και ζωντανές επίδειξεις που πληρούν αποτελεσματικά τις εννοιολογικές απαιτήσεις για τις δημόσιες συμβάσεις.

Ιστορία

Η DIGITAL META είναι τα τελευταία 15 χρόνια ένας διακριτικός κατασκευαστής προϊόντων και λύσεων RF παρεμβολής, λύσεων τακτικής πληροφοριών και προϊόντων αντεπαγρύπνησης.

 

Ο κύριος στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας, αναφερόμενοι πρώτα στις επιχειρησιακές ανάγκες του πελάτη και τους περιορισμούς του προϋπολογισμού,καθώς κατασκευάζουμε οικονομικά αποδοτικές τεχνολογικές λύσεις/προϊόντα που μπορούν να ανταποκριθούν και να υπερβαίνουν τις λειτουργικές και τεχνολογικές απαιτήσεις των πελατών.

 

Δεύτερον, το DIGITAL META δίνει μεγάλη έμφαση στην υποστήριξη μετά την πώληση, προκειμένου όχι μόνο να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα, αλλά και να διασφαλίζει ότι λειτουργεί καλά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας, καθώς η DIGITAL META συνεχώς εξελίσσει τα όρια της τεχνολογίας δίνοντας έμφαση στην αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και τις προσιτές λύσεις/προϊόντα.

 

Επιπλέον, η μοναδικότητα του DIGITAL META έγκειται στην εγγενή ικανότητά του να συγχωνεύει και να ενσωματώνει διαφορετικά προϊόντα σε μια ενιαία εναρμονισμένη λύση, για παράδειγμα,παροχή ανοικτών παραθύρων επικοινωνίας κατά τη διάρκεια των λειτουργιών παρεμβολής.

Όταν κάνεις δουλειές με την CTS κάνουμε κάθε προσπάθεια να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σου όχι μόνο για τώρα αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Υπηρεσία

Παρέχουμε την προσαρμοσμένη υπηρεσία για:

  • Ανίχνευση & μπλοκάρισμα κηφήνων
  • Jammer βομβών IED Jammers συνοδειών
  • Λύσεις φυλακών
  • Λύσεις Intellgence

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Jeff
Τηλ.: : +60173823082
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)